56Wh 10.8V Accu Asus a32n1405

 • De Accu Asus a41-x550a is niet beschikbaar in een alternatieve configuraties, en het kan moeilijk zijn op te sporen-maar we hebben gevraagd ASUS, en ze hebben ons verzekerd dat het niet het einde van het leven. Dus, ongeacht uw locatie, zult u in staat om deze machine te vinden. De prijzen zijn een beetje anders in het Verenigd Koninkrijk en de VS: in Groot-Brittannië moet je £3.100 betalen, terwijl in de VS de gezonde wisselkoers betekent dat het kost $3.245.

  Er is geen betwisting dat de G703's-specificatie is krachtig, maar de belangrijkste rivaal is de Alienware 17 R4, en die machine heeft veel meer opties.

  Het model dat we herzien had dezelfde kerncomponenten als de ASUS ROG G703. Nochtans, is het mogelijk om ongeveer half zo veel te besteden en een zwakkere CPU en een GPU te krijgen, of de geheugen en opslagopties te vormen.

  De Accu Asus A41-X550E is een geweldig uitziende laptop. Het grootste deel van deze machine is uitgehouwen uit een mengsel van machinaal, brons aluminium en mat zwart plastic. Het toetsenbord heeft RGB led's, en de rog logo op het deksel is eveneens verlicht. En, als dat niet genoeg was, de achterkant is afgewerkt met glanzende, verbrand oranje metaal.

  De ASUS paren zijn luide blikken met formidabele grootte. Het is 50mm dik-dus het is nog dikker dan de 42mm Alienware. Het tips van de schalen op 4,8 kg, dus het is zwaarder dan de Dell-Made machine ook.

  De G703 is enorm, maar dat betekent een uitzonderlijke bouwkwaliteit. Er is geen te geven in het oppervlak, dus we zijn ervan overtuigd in sjouwen het naar LAN partijen-hoewel je zeker een goede rugzak nodig.

  Ondertussen is de GTX 1080 grafische kaart is een beest. Het heeft 8GB van dedicated geheugen, 2.560 stream processors en een zeldzame toevoeging voor een laptop: overklokken. De 1, 556MHz kern is verbeterd tot 1, 682MHz, die het boven de Stock-Speed GTX 1080 dat is opgenomen in de Alienware liften.

  De overclock is niet een enorme sprong, maar, en het betekent dat de twee systemen zijn zeer dicht in gaming benchmarks. De Accu Asus a32n1405 verslaan de Alienware in 3D Mark time Spy dankzij de CPU en GPU overklokken, maar viel achter marginaal in de andere 3D-merk tests.

  De krachtige chip had geen problemen. Het Blitzed door de schaduw van de oorlog op een koele 100fps, en was nog sneller in Warhammer. Deus ex: de mensheid verdeeld is uitzonderlijk taai, en het gemiddelde 74fps op ultra-instellingen.

  Deze cijfers niet alleen betekenen dat games goed zal draaien-ze ook toestaan dat de Accu Asus a32-f82 dicht bij de 144Hz refresh rate te krijgen. Dat is belangrijk, want je zult alleen het voordeel zien als de laptop is het spelen van games op 100fps of daarbuiten. Het is ook genoeg vermogen om de uitgang van de VR-headsets en zelfs 4k panelen.

  De GPU is niet de enige overklokt component. De Core i7-7820HK is verbeterd van 2,9 GHz tot een machtige 4,3 GHz. Het is een van de enige Intel mobiele chips die kunnen worden overklokt op alle, en het is een Quad-Core deel met Hyper-Threading.

  De G703's grootte betekent dat deze laptop omgaat met zijn krachtige componenten. De CPU en GPU piekte bij van 93 ° c en 81 ° c tijdens een systeem-brede stress-test-die cijfers zijn een beetje hoog, maar dat scenario is zeldzaam. Tijdens een meer conventionele gaming test de componenten bekroond bij een vaste 87 ° c en 80 ° c, en ze handhaafden hun Overklokte snelheden zonder enige beperking.

  Indrukwekkend, de Accu Asus a32-n56 laptop externe panelen bleven koel in al deze tests. De geluidsniveaus waren prima; de G703 produceerde een lage Rumble tijdens gaming, maar het is gemakkelijk om dat uit te verdrinken met behulp van de interne luidsprekers of een headset. Dat is beter dan de luide Alienware.

  De G703's scherm heeft solide gaming referenties. De 1080p resolutie is prima voor het afspelen van de nieuwste titels op hoge frame-tarieven, wat belangrijk is gezien de 144Hz refresh rate. Het is een mat IPS paneel, ook, maar er is geen teken van NVIDIA G-Sync-het enige dat ontbreekt.

  Toch heeft het een got set van specificaties, en het is een back-up met solide prestaties. Accu Asus a32-n55 De helderheid meting van 269cd/m2 is prima, en het zwarte niveau van 0.21 cd/m2 is uitstekend-beter dan de meeste IPS schermen. Het is genoeg om ervoor te zorgen donkere gebieden zien er echt troebel, en het contrast 1278:1 betekent dat je krijgt punchy kleuren in elke afdeling.

  Die kleuren, hoewel, zijn een beetje middelmatig. De gemiddelde Delta E van 4,1 is middel, en de temperatuur van 7, 573K is te koel. Het is niet slecht gameplay beïnvloeden, maar het betekent wel dat sommige tonen gebrek aan een beetje warmte.

  Het scherm is gemakkelijk goed genoeg voor gaming, maar dit is een gebied waar de Alienware gaat een beter. Gelijkwaardige modellen hebben een 2.560 x 1.440 native resolutie en NVIDIA G-Sync, die zal zorgen voor nog gladder gaming dan de G703's 144Hz panel-zelfs als je grafische instellingen tweak om het meeste van het op de Alienware de hogere resolutie scherm te maken.

  Het scherm is gepaard met vaste luidsprekers. Bass is zeker aanwezig en sterk genoeg, ondanks het ontbreken van een subwoofer, en er is voldoende duidelijkheid en het volume in de rest van het bereik.

  Er is veel te graag over de Stoute, onbezonnen en volumineuze ASUS ROG G703. De Overklokte GTX 1080 en Core i7-7820HK ervoor te zorgen dat het zal elk spel naast de overgrote meerderheid van de productiviteit taken te behandelen, en er is veel geheugen, grote opslag en solide netwerken. En het doet dat allemaal, terwijl blijkt koeler en stiller dan de Alienware.